FinansWatch

Flere retter kritik: Tung regulering spænder ben for nye finansspillere

Iværksættere, investorer og finansadvokat mener, at nutidens regulering kan være en udfordring for nye spillere i finansbranchen, og at lang behandlingstid og mange regelsæt kan virke overvældende. Men en licens er ikke bare noget, man sådan lige får, forsvarer Finanstilsynet.

Foto: Ritzau Scanpix/Ida Marie Odgaard

De seneste år har nye virksomheder forsøgt at etablere sig i finansbranchen, og det er således skudt op med flere nye fintechvirksomheder i Danmark.

Mange af virksomhederne har dog endnu ikke vist sig i stand til at skabe et positivt resultat på bundlinjen, og her spiller den krævende regulering især ind som en af de største udfordringer, lyder det fra flere sider.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs