FinansWatch

Store summer i danske finanstjenester fremkalder panderynker hos forsker: Men aktører i branchen afviser boble

FINTECHREVOLUTIONEN? Millioninvesteringerne vælter ind i danske fintechvirksomheder, der tiltrækker sig stadigt mere opmærksomhed fra investorerne, heriblandt fra banker. Forsker mener, at udviklingen er båret af hype omkring de nye tjenester, men aktører i branchen ser ingen tegn på en boble.

Ole Madsen, chef for forretningsudvikling i Spar Nord, mener ikke længere, at der er en boble i investeringerne i fintechvirksomheder | Foto: PEDERSEN RUNE AARESTRUP

Banker, venturekapitalister og andre typer af investorer har kastet deres kærlighed på fintechvirksomheder, som også i Danmark modtager større og større millioninvesteringer.

Således blev 2017 et rekordår, hvad angår investeringer i danske fintechvirksomheder, som er kendetegnet ved at udbyde digitale services baseret på finansiel teknologi, og som i nogle tilfælde er gået i direkte angreb på etablerede spillere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs