FinansWatch

Spar Nord om store forventninger til nye finansspillere: Det gik anderledes end ventet

For år tilbage blev nye iværksættere i finanssektoren anset for at kunne blive konkurrenter til den etablerede branche. Men sådan er det ikke gået, mener direktør i Spar Nord, der i stedet har valgt at samarbejde med de nye spillere.

Forventningerne var store, da tech-iværksættere for en håndfuld år siden så småt begyndte at starte nye virksomheder i finansbranchen - kendt under begrebet fintech.

Siden har det dog vist sig at være svært for nye virksomheder at udfordre de etablerede og skabe plus på bundlinjen som ny virksomhed i branchen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Tribal-banker vinder frem

Neobanker, hvor kundebase og formål er drevet af markører som etnicitet, politisk tilhørsforhold eller klima, vinder frem i Tyskland, USA og Storbritannien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs