FinansWatch

Udlånsvæksten daler en smule hos Djurslands Bank

Selvom der fortsat er vækst i udlånet og kundetilgangen hos Djursland Bank, er væksten dalet til knap 6 pct. på årsbasis. Banken fortsætter derudover sin ekspansion med blandt andet en ny filial i Randers. Det fremgår af bankens offentliggjorte regnskab for årets første ni måneder.

Djurslands Bank har hovedsæde i Grenaa. | Foto: PR

Djurslands Bank oplever fortsat fremgang i tilgangen af nye privat- og erhvervskunder. Sådan lyder det i bankens netop offentliggjorte regnskab for årets første tre kvartaler.

Udlånsvæksten er dog faldet til knap 6 pct. på årsbasis til 4,1 mia. kr., mens udlånsvæksten i halvårsregnskabet var på 7,1 pct. på årsbasis. Indlånet beløb sig i ved udgangen af tredje kvartal i år til 5,9 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs