FinansWatch

Erhvervsminister åbner for at skærpe bankers forpligtelser

Finanstilsynet undersøger, om Danske Bank kan holdes til ansvar for at have tilbageholdt oplysninger om bankens hvidvasksag. Erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) ser det som oplagt at kigge på, om oplysningspligten skal skærpes.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Danske Bank har tilsybneladende tilbageholdt oplysninger om bankens hvidvasksag for Finantilsynet, og tilsynet er i færd med at undersøge, i hvilket omfang banken kan holdes til ansvar for at have "tilbageholdt" eller givet "direkte vildledende" forklaringer til finanssektorens vagthund. Det forklarede erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) ved tirsdagens åbne samråd, skriver Børsen.

Når redegørelsen fra Finanstilsynet er færdiggjort, vil det ifølge ministeren være oplagt at se på, at oplysningspligt skal skærpes.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

ATP og Mærsk-ejer satser stort på aarhusiansk jordvarmeanlæg

Landets største pensionspengekasse, ATP, gør nu klar til at investere i at hente vedvarende energi op af jordens indre. Sammen med energiselskabet NRGI og A.P. Møller Holding bliver ATP medejer af selskabet Innargi, der skal etablere et geotermisk anlæg under jorden i Aarhus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs