FinansWatch

Handelsbanken skal have ny topchef

Handelsbanken topchef, Anders Bouvin, har bedt om at træde tilbage til 31. august næste år. Dermed skal banken på udkig efter en ny adm. direktør.

Foto: Handelsbanken/PR

Handelsbanken skal på jagt efter en ny adm. direktør, da den nuværende mand på posten, Anders Bouvin, har ønsket at træde tilbage 31. august til næste år.

I en meddelelse fortæller Handelsbanken, at bestyrelsen har accepteret Anders Bouvins ønske, og at arbejdet med at finde en ny person til stillingen indledes med det samme.

Anders Bouvin, som fyldte 60 år i juli, har været øverste chef i Handelsbanken siden august 2016. Her afløste han danskeren Frank Vang-Jensen, som i dag er øverste direktør for den danske del af Nordea.

Handelsbanken holdt i jerngreb af fagbevægelsen 

Handelsbanken havde færre indtægter og større udgifter i Danmark

Mere fra FinansWatch

Analyse: Var bankerne grådige eller var de negative renter direkte ulovlige?

Erhvervsminister Simon Kollerup kaldte bankerne for grådige. Men lod dog forstå, at de negative renter ikke var ulovlige. Nu varsler ministerens egen vagthund, Forbrugerombudsmanden, en retssag mod Jyske Bank. Med så megen forvirring er der behov for en juridisk dom om retstilstanden, skriver FinansWatch’ analytiker Jens Chr. Hansen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs