FinansWatch

SEB henter IR-chefen i Pandora

Den nu snart tidligere chef for investor relations i Pandora, Magnus Thorstholm Jensen, har fået nyt job som senioranalytiker i SEB. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Pandora.

Foto: PR

Pandora skifter ud på posten som chef for investor relation. Det bliver Michael Bjergby, der starter den 1. februar næste år.

Det oplyser Pandora i en pressemeddelelse.

Michael Bjergby afløser den nuværende IR-chef, Magnus Thorstholm Jensen, der efter fem år hos smykkekoncernen skifter til et job som senioranalytiker i SEB. Magnus Thorstholm Jensen stopper senest med udgangen af december, og indtil den nye chef er på plads, vil Brian Granberg lede investor relations-afdelingen.

Michael Bjergby kommer fra en stilling i Singapore som finansdirektør for HTL-Strefa. Før det har han været ansat i GN Group, i Novo Nordisk og som analytiker i Dansk Aktieanalyse.

Pandoras finansdirektør, Anders Boyer, siger, at den nye chef skal "bygge endnu tættere relationer med investorer og finansanalytikere, og hans lederskab bliver vigtigt i den strategiske transformation, vi er i gang med".

/ritzau/FINANS

Mere fra FinansWatch

Dansk robotrådgiver nedjusterer forventninger

Både hvad angår AUM, antal kunder og omsætning justerer robotrådgiveren Nord Investments nu sine forventninger i den forkerte retning. Årsagen skal findes i de usikre markeder og en faldende investeringslyst, lyder det.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs