Klumme: "Arbejdsmiljøindsatsen i finanssektoren bliver talt ned under gulvbrædderne"

Danske finansvirksomheder arbejder hårdt på at forbedre arbejdsmiljøet, men der er en tendens til, at indsatsen tales ned. Det skriver Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) i ny klumme på FinansWatch i anledningen af europæisk arbejdsmiljøuge.
Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) | Foto: Finansforeningens Arbejdsgiverforening/PR
Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) | Foto: Finansforeningens Arbejdsgiverforening/PR

Det er i denne uge europæisk arbejdsmiljøuge, og selv om man nogle gange hører det modsatte, så gør finanssektoren meget for at forbedre arbejdsmiljøet.

Det er i hvert fald holdningen hos Finanssektorens Arbejdsgiverforening, hvor adm. direktør Mariane Dissing i en ny klumme på FinansWatch skriver:

"Desværre er der en tendens til, at arbejdsmiljøindsatsen i finanssektoren bliver talt ned under gulvbrædderne. Resultatet er et billede i omverden af, at ansatte i finanssektoren lider under et helt ufatteligt dårligt arbejdsmiljø. Men det er et billede, som ligger meget langt fra virkeligheden."

Læs hele klummen "Drop skræmmebillederne" nedenfor:

Drop skræmmebillederne 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også