FinansWatch

Klumme: "Arbejdsmiljøindsatsen i finanssektoren bliver talt ned under gulvbrædderne"

Danske finansvirksomheder arbejder hårdt på at forbedre arbejdsmiljøet, men der er en tendens til, at indsatsen tales ned. Det skriver Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) i ny klumme på FinansWatch i anledningen af europæisk arbejdsmiljøuge.

Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) | Foto: Finansforeningens Arbejdsgiverforening/PR

Det er i denne uge europæisk arbejdsmiljøuge, og selv om man nogle gange hører det modsatte, så gør finanssektoren meget for at forbedre arbejdsmiljøet.

Det er i hvert fald holdningen hos Finanssektorens Arbejdsgiverforening, hvor adm. direktør Mariane Dissing i en ny klumme på FinansWatch skriver:

"Desværre er der en tendens til, at arbejdsmiljøindsatsen i finanssektoren bliver talt ned under gulvbrædderne. Resultatet er et billede i omverden af, at ansatte i finanssektoren lider under et helt ufatteligt dårligt arbejdsmiljø. Men det er et billede, som ligger meget langt fra virkeligheden."

Læs hele klummen "Drop skræmmebillederne" nedenfor:

Drop skræmmebillederne 

 

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs