FinansWatch

Headhunter: Svært for Danske Bank-bestyrelse at finde ny topchef

Efter at Finanstilsynet afviste Danske Bank-bestyrelsens kandidat til ny topchef, bliver det vanskeligt for banken at finde en ny kandidat, mener blandt andre en headhunter, skriver Børsen.

Danske Banks bestyrelse med Ole Andersen i spidsen får ikke nemt ved at finde en kandidat til posten som ny topchef, efter at Finanstilsynet har afvist bestyrelsens bud på en ny adm. direktør, Jacob Aarup-Andersen.

Det siger flere aktører til Børsen, heriblandt John Lohff, headhunter og partner i Lohff Management Consultants.

"Det bliver en vanskelige proces for bestyrelsen nu. Kandidaterne skal være 100 pct. skudsikre, og listen er nok ikke blevet længere efter det her," siger han til avisen.

Mikkel Emil Jensen, der er aktieanalytiker i Sydbank, peger på, at banken nu ikke har flere interne kandidater i spil, hvilket kan trække processen med at finde en ny topchef i langdrag. Jørn Andersen, headhunter og direktør i Unique Human Capital, mener, at rekrutteringsprocessen kan tage cirka to-tre måneder fra start til slut.

Iagttagere retter hård kritik mod Danske Bank-bestyrelse

Kold skulder fra tilsyn sender Danske Banks aktier ned 

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs