FinansWatch

Moody's: Tyske shippingbanker har mindsket risiko betydeligt

De tyske shippingbanker er ikke længere en betydelig risiko for hele Tysklands banksystem, siger Moody's. Bankerne har skåret markant i eksponeringen mod dårlige lån til shipping.

Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix

Efter flere års frasalg er eksponeringen i shippingindustrien bedre hos de største tyske shippingbanker, som ikke længere udgør en betydelig risiko for hele landets banksystem. Det slår Moody's Investors Service fast i en ny rapport.

"Tyske banker har reduceret deres samlede eksponering betydeligt gennem aktiv ledelese, restrukturering af lån, salg af dårlig gæld og sikkerhed (secutitization)," siger Swen Metzler, vice president og senior credit officer hos Moody's i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs