FinansWatch

Hvidbjerg Bank omlægger hybrid kernekapital

Hvidbjerg Bank har fået Finanstilsynets godkendelse til, at banken kan omlægge sin hybride kernekapital.

Foto: PR

Den lille jyske bank Hvidbjerg Bank har fået Finanstilsynets godkendelse til at ændre sin kapital. Det skriver banken i en fondsbørsmeddelelse.

Konkret har Hvidbjerg Bank fået godkendelse til at omlægge sin hybride kernekapital, der er en særlig form for gæld uden udløbstid, som banken har udstedt.

Hvidbjerg Bank vil 17. december og 28. december i år indfri hybrid kernekapital for henholdsvis 10 mio. kr. og 5 mio. kr. mod, at lokalbanken den 20. december udsteder ny hybrid kernekapital for i alt 15 mio. kr., hvor den pålydende rente er lavere end de nuværende udstedelser. 

Frem til i dag har banken dog manglet tilladelse fra Finanstilsynet til at foretage manøvren.

"Denne accept har banken nu modtaget, hvorfor omlægningen foretages som skitseret i fondsbørsmeddelelsen af 4. september 2018, dog med den ændring, at udstedelsen af den nye hybride kernekapital foretages d. 14. december 2018," oplyser Hvidbjerg Bank.

Hvidbjerg Bank vil udstede ny hybrid kernekapital med lavere rente

Hvidbjerg Bank øger udgifterne og satser på det lokale

Mere fra FinansWatch

ATP og Mærsk-ejer satser stort på aarhusiansk jordvarmeanlæg

Landets største pensionspengekasse, ATP, gør nu klar til at investere i at hente vedvarende energi op af jordens indre. Sammen med energiselskabet NRGI og A.P. Møller Holding bliver ATP medejer af selskabet Innargi, der skal etablere et geotermisk anlæg under jorden i Aarhus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs