FinansWatch

Mange finansansatte er ensomme

En ud af 20 finansansatte føler sig i øjeblikket ensomme, viser en undersøgelse fra Finansforbundet.

Modelfoto. Foto: PR

En undersøgelse af knap 1300 medlemmer fra Finansforbundet viser, at en ud af ti har oplevet at være ensomme på arbejdspladsen, mens ensomhed for hver 20. er en realitet i øjeblikket. Det skriver Finansforbundet i sit nyhedsbrev Finans.

Der kan være flere grunde til, at ensomheden rammer de ansatte, men arbejdspresset er en stor medspiller. Flere oplever, at der ikke er tid til at tale sammen i løbet af arbejdsdagen.

"Alle er pressede, og derfor har ingen tid til andet end det, de bliver målt på," konstaterer flere ifølge undersøgelsen.

Et jobskifte kan også have konsekvenser, da mange oplever, at det er svært at komme ind i fællesskabet. Af andre årsager nævnes favoriseringer fra chefens side, eller at dominerede kollegaer ikke bryder som om én.

Europæisk bank lader medarbejdere smide slipset og hoppe i gummisko

Finanssektoren får ny guide om seksuel chikane

Kent Petersen faldt om under stressanfald: "Det har været en hård opgave at rejse sig"

Forsiden lige nu

Uro i TDC-ejers bagland over udbyttesag

Det er dybt alvorligt, at australske Macquarie er involveret i udbytteskattesagen. Sådan lyder det fra et bestyrelsesmedlem i pensionskassen PKA, der købte TDC sammen med den australske investeringsbank i starten af året. Macquarie havde sandsynligvis været udelukket som samarbejdspartner i dag, siger han.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere