FinansWatch

Mange finansansatte er ensomme

En ud af 20 finansansatte føler sig i øjeblikket ensomme, viser en undersøgelse fra Finansforbundet.

Modelfoto. | Foto: PR

En undersøgelse af knap 1300 medlemmer fra Finansforbundet viser, at en ud af ti har oplevet at være ensomme på arbejdspladsen, mens ensomhed for hver 20. er en realitet i øjeblikket. Det skriver Finansforbundet i sit nyhedsbrev Finans.

Der kan være flere grunde til, at ensomheden rammer de ansatte, men arbejdspresset er en stor medspiller. Flere oplever, at der ikke er tid til at tale sammen i løbet af arbejdsdagen.

"Alle er pressede, og derfor har ingen tid til andet end det, de bliver målt på," konstaterer flere ifølge undersøgelsen.

Et jobskifte kan også have konsekvenser, da mange oplever, at det er svært at komme ind i fællesskabet. Af andre årsager nævnes favoriseringer fra chefens side, eller at dominerede kollegaer ikke bryder som om én.

Europæisk bank lader medarbejdere smide slipset og hoppe i gummisko 

Finanssektoren får ny guide om seksuel chikane

Kent Petersen faldt om under stressanfald: "Det har været en hård opgave at rejse sig" 

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Rådgiver: Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark

Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark, fordi det i vid udstrækning er banker, der ejer investeringsforeningerne, mener investeringsrådgiver Nikolaj Holdt Mikkelsen. Han ser frem til, at Finanstilsynet vil undersøge området.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs