FinansWatch

Tysk storbank advarede Danske Bank om narkopenge

Deutsche Bank advarede i 2015 Danske Bank om, at lyssky kunder i bankens estiske filial var forbundet til forbrydelser. Det fremgår af et referat ifølge Financial Times.

Den tyske storbank Deutsche Bank sendte i 2015 en advarsel til Danske Bank, at der var problemer i Danske Banks filial i Estland. Det fremgår af et referat, som Financial Times har set og delt med Berlingske, som var mediet, der oprullede sagen om hvidvask af milliarder i den estiske filial.

Deutsche Bank var en af Danske Banks korrespondentbanker og håndterede dollarbetalinger for Danske Banks filial i Estland. Deutsche Bank opdagede i 2015, at omfanget af mistænkelige sager i flialen steg, og det advarede man angiveligt Danske Bank om undet et møde i augst 2015, fremgår det af et referat, som Financial Times har set og delt med det danske dagblad.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Rådgiver: Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark

Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark, fordi det i vid udstrækning er banker, der ejer investeringsforeningerne, mener investeringsrådgiver Nikolaj Holdt Mikkelsen. Han ser frem til, at Finanstilsynet vil undersøge området.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs