FinansWatch

Britisk venturefond fordobler investeringer i danske tech-startups

Balderton Capital er klar til at investere et trecifret millionbeløb i danske tech-startups, skriver Børsen. Der er stort momentum i Danmark, siger partner.

Lars Fjeldsøe-Nielsen, partner i Balderton Capital. | Foto: PR/Balderton Capital

Den britiske venturefond Balderton Capital fordobler sine investeringer i Danmark og afsætter 50 mio. dollar - 317 mio. kr. - til danske tech-startups de kommende år.

Det skriver Børsen.

Årsagen er, at Danmark har udviklet et interessant tech-miljø, som er i front i Europa, lyder det fra partner Lars Fjeldsøe-Nielsen:

"Vi mener, at der er et uproportionalt stort momentum i Danmark i forhold til størrelsen af befolkningen," siger han til Børsen og tilføjer, at han regner med at investere endnu flere penge de kommende år.

Sidste år påpegede Lars Fjeldsøe-Nielsen overfor ITWatch, at danske iværksættere turde tænke globalt.

"Jeg oplever en global mentalitet, hvor man tænker stort og uden for landets grænser. Vi ser aldrig et selskab, der kommer til os i Balderton og siger: "Vi vil være de største i Danmark". De vil være de største i verden på de områder, som de arbejder inden for," sagde han.

Denne artikel er leveret af vores søstersite ITWatch.

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs