FinansWatch

Kronjysk sparekasse vil fortsætte vækst med nye filialer og muligvis opkøb

Topchef i Sparekassen Kronjylland, Klaus Skjødt, vil fortsætte sparekassens høje vækstrater, og det skal ske gennem nye filialer, ligesom man er åben for opkøb, skriver Insidebusiness.

Topchef i Sparekassen Kronjylland, Klaus Skjødt

Sparekassen Kronjylland har haft godt gang i væksten i de seneste år og har siden 2010 fordoblet kundeantallet til 160.000, ligesom udlånet sidste år steg 10 pct. til 14,3 mia. kr. Til Insidebusiness fortæller topchef Klaus Skjødt, at vækststrategien skal fortsættes med nye filialåbninger, ligesom han er klar til at se på opkøb.

Sparekassen Kronjylland har i dag 54 filialer og vil gerne udvide til Fyn, syd for Kolding/Esbjerg samt nord for Aalborg.

"Det er ikke afgørende, om der går 1, 3 eller 5 år, før vi åbner en ny filial. Det handler om, hvornår den helt rette person ringer til mig med et ønske om at få jobbet," udtaler Klaus Skjødt.

Når det gælder opkøb, siger Skjødt, at hvis en mindre bank eller sparekasse byder sig til, er kronjyderne åben over for en dialog.

Sparekasse finder lokaler til ny Aalborg-afdeling

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs