FinansWatch

Københavns Andelskasse spiller vigtig rolle i stor svindelsag

Den omstridte Københavns Andelskasse, der forleden blev meldt til Bagmandspolitiet af Finanstilsynet, har spillet en vigtig rolle i sag om moms og skattesvindel for over en halv mia. kr. Det skriver DR.

Foto: Colourbox

Københavns Andelskasse er involveret i en sag om moms og skattesvindel for over en halv milliard kroner, som politiet har døbt Operation Greed. Det skriver DR Nyheder om andelskassen, der fornylig blev politianmeldt af Finanstilsynet for brud på hvidvaskreglerne.

DR skriver, at dokumenter, som mediet er i besiddelse af, viser, at der over et halvt år løb 63 mio. kr. gennem en konto hos Københavns Andelskasse, som stammer fra Operation Greed, hvor omkring 20 personer er sigtet for systematisk skatte- og afgiftskriminalitet for ca. en halv mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Bankerne trækker sig mere og mere fra drilling og olie

For selskaber som Odfjell Drilling er det blevet en krævende opgave at overtale bankerne til at komme med ny finansiering. Bankerne fortsætter med at trække sig fra oliesegmentet, da "mange selskaber fortsat er i en udfordrende situation," siger Nordea-chef.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs