FinansWatch

Undersøgelse: Trivsel blandt finansansatte er rekordlav

En undersøgelse foretaget af Finansforbundet blandt 9.176 medlemmer viser, at trivslen blandt finansansatte er rekordlav, og at næsten hver fjerde ansatte "ofte" eller "hele tiden" oplever stress.

Næsten hver fjerde finansatte oplever, at de "ofte" eller "hele tiden" er stressede, viser medlemsundersøgelse fra Finansforbundet. | Foto: PETER HOVE OLESEN

På trods af rekordindtjening i finanssektoren så er humøret blandt de ansatte i bund. Det viser en medlemsundersøgelse fra Finansforbundet, skriver Berlingske Business.

Ifølge undersøgelsen, der bygger på svar fra 9.176 medlemmer, så er det historisk lave 31 pct. af de finansansatte, der "i høj grad" oplever, at de trives i arbejdet. For blot to år siden var tallet på 42 pct. Samtidig siger 23 pct. af de finansansatte, at de "ofte" eller "hele tiden" oplever stress, hvilket er historisk højt og en stigning fra 17 pct. sidste år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensiondanmark udnævner ny chef for alternativer

Chef for alternative investeringer i Pensiondanmark, Kim Nielsen, har takket ja til et job som investeringsdirektør i et nyetableret familiekontor. I Pensiondanmark tager et kendt ansigt dirigentstokken.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs