FinansWatch

HSH Nordbank-chef: De nye ejere markerer en ny æra

Onsdag blev tyske HSH Nordbanks nye ejere præsenteret. Bankens CEO, Stefan Ermisch, kalder privatiseringen begyndelsen på en ny æra. "Det vil åbne nye muligheder for os om at konkurrere i markedet uden de nuværende restriktioner fra EU."

Med nye ejere på plads er den tyske shippingbank HSH Nordbank klar til en ny begyndelse. Bankens topchef Stefan Ermisch kalder den længe ventet privatisering af banken for en ny æra med onsdagens meddelelse om, at et konsortium af finansielle investorer har købt banken for en mia. euro.

Siden januar har de tyske delstater Hamborg og Slesvig-Holsten forhandlet med investeringsfondene Cerberus og J.C. Flowers, og i går kom det frem, at yderligere tre investorer er med i købet. Det drejer sig om GoldenTree Asset Management, Centaurus Capital og den østrigske bank Bawag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Formuepleje justerer igen på udtrædelsesgebyr

Et par uger efter, at kapitalforvalteren opjusterede det såkaldte indløsningsfradrag i 12 investeringsprodukter som konsekvens af udfordringerne med mange tabsgivende investeringer, bliver det igen billigere for investorerne at udtræde.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs