FinansWatch

Lloyds' skuffer på indtjening og vil investere 3 mia. pund i strategi

Foto: PR

Den britiske bankgigant Lloyds havde en dårligere afslutning på 2017 end ventet målt på bundlinjen, og i forbindelse med onsdagens regnskab annoncerer banken et nyt aktietilbagekøbsprogram og fortæller om nye investeringsplaner.

I fjerde kvartal endte resultatet før skat på 780 mio. pund, og det er en del under analytikernes estimat, der lød på 877 mio. pund, skriver Bloomberg News.

Indtjeningen kom på baggrund af samlede indtægter på 18,53 mia. pund, fremgår det af regnskabet.

Her annoncerer Lloyds også et aktietilbagekøbsprogram på 1 mia. pund, mens selskabet vil investere 3 mia. pund i en ny strategi.

Forsiden lige nu

Storbank sælger seks cityejendomme i København

I en trecifret millionhandel har Jyske Bank aftalt at sælge seks københavnske ejendomme, som blev sat til salg i marts, erfarer EjendomsWatch. Den obligatoriske tilbudspligt til ejendommenes lejere er dog en joker i transaktionen. Topchef Anders Dam sendte selv salgsprospektet ud på Twitter. Køber udbygger sin milliardportefølje.

Rasmus Jarlov - en mand uden filter

Danmarks nye erhvervsminister har både inden for borgens mure og i offentligheden gjort sig bemærket som en kontroversiel person, der ikke går af vejen for en politisk fejde, et privat opgør med kendis-kæresten på nettet eller en vild dans for åben skærm. Spørgsmålet er, om han får en meget kort karriere som minister.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere