FinansWatch

Deutsche Bank fyrer i investeringsarm

Den tyske storbank er på vej til at nedlægge et stort antal stillinger inden for erhvervs- og investeringsfunktioner på globalt plan, erfarer Bloomberg (opdateret).

(opdateret med yderligere oplysninger)

Den tyske storbank Deutsche Bank er i færd med at nedlægge 250 stillinger i erhvervs- og investeringsfunktionerne på globalt plan.

Det skriver Bloomberg News med henvisning til anonyme kilder.

Ifølge kilderne er fyringerne, der fordeler sig i blandt andet London og USA, stadig i gang, og antallet af nedlæggelser kan stige til det dobbelte.

Nedlæggelserne sker for at tilpasse omkostningerne i investeringsafdelingen, hvor indtjeningen halter efter tre år på stribe med underskud, skriver Bloomberg News.

Derfor skal der nu mere styr på udgifterne. Deutsche Bank havde samlet set 17.251 ansatte i sin erhvervs- og investeringsafdeling ved udgangen af sidste år, skriver nyhedsbureauet.

Investorerne tager umiddelbart godt imod nyheden. I hvert fald stiger Deutsche Bank-aktien med 2,5 pct. til 13,25 euro mandag eftermiddag.

Det hører dog også med til historien, at Bank of America - Merrill Lynch mandag har løftet sin anbefaling af den tyske bank til "neutral" fra "underperform".

 

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

Storbank sælger seks cityejendomme i København

I en trecifret millionhandel har Jyske Bank aftalt at sælge seks københavnske ejendomme, som blev sat til salg i marts, erfarer EjendomsWatch. Den obligatoriske tilbudspligt til ejendommenes lejere er dog en joker i transaktionen. Topchef Anders Dam sendte selv salgsprospektet ud på Twitter. Køber udbygger sin milliardportefølje.

Rasmus Jarlov - en mand uden filter

Danmarks nye erhvervsminister har både inden for borgens mure og i offentligheden gjort sig bemærket som en kontroversiel person, der ikke går af vejen for en politisk fejde, et privat opgør med kendis-kæresten på nettet eller en vild dans for åben skærm. Spørgsmålet er, om han får en meget kort karriere som minister.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere