FinansWatch

Deutsche Bank fyrer i investeringsarm

Den tyske storbank er på vej til at nedlægge et stort antal stillinger inden for erhvervs- og investeringsfunktioner på globalt plan, erfarer Bloomberg (opdateret).

(opdateret med yderligere oplysninger)

Den tyske storbank Deutsche Bank er i færd med at nedlægge 250 stillinger i erhvervs- og investeringsfunktionerne på globalt plan.

Det skriver Bloomberg News med henvisning til anonyme kilder.

Ifølge kilderne er fyringerne, der fordeler sig i blandt andet London og USA, stadig i gang, og antallet af nedlæggelser kan stige til det dobbelte.

Nedlæggelserne sker for at tilpasse omkostningerne i investeringsafdelingen, hvor indtjeningen halter efter tre år på stribe med underskud, skriver Bloomberg News.

Derfor skal der nu mere styr på udgifterne. Deutsche Bank havde samlet set 17.251 ansatte i sin erhvervs- og investeringsafdeling ved udgangen af sidste år, skriver nyhedsbureauet.

Investorerne tager umiddelbart godt imod nyheden. I hvert fald stiger Deutsche Bank-aktien med 2,5 pct. til 13,25 euro mandag eftermiddag.

Det hører dog også med til historien, at Bank of America - Merrill Lynch mandag har løftet sin anbefaling af den tyske bank til "neutral" fra "underperform".

 

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

Regering fraviger egne principper med ny hvidvaskstramning

Regeringen indførte for et par år siden en række principper som et opgør mod såkaldt overimplementering af EU-regler. Men med udsigt til nye stramninger på hvidvaskområdet står Danmark til at få nogle af de strengeste regler på området i EU. Trods EU-skepsis og generel bekymring for overimplementering ser Dansk Folkeparti intet problem i at gå længere end andre lande (Opdateret).

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere