FinansWatch

Danske Bank og Nordea i hver sin ende hos amerikansk storbank

Danske Bank og Nordea ligger i hver sin ende af skalaen over attraktive investeringer hos den amerikanske storbank Bank of America.

Det viser bankens opgørelse over de mest og mindst attraktive investeringer i banksektoren.

Danske Bank har fået det blå stempel i toppen af "most preferred list" sammen med britiske Lloyds Bank og Standard Chartered Bank, franske Société Générale samt svenske Swedbank.

Danske Banks placering begrundes med bankens solide kapitalposition.

Til gengæld vil analytikerne hos Bank of America ikke røre spanske BBVA, tyske Commerzbank, britiske HSBC, belgiske KBC og fællesnordiske Nordea med en ildtang.

For Nordeas vedkommende begrundes placeringen med at der ikke er nogle katalysatorer til at øge aktiekursen der allerede vurderes som værende "fair".

(Ritzau Finans)

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs