FinansWatch

Sohn: Afgørende at vi ikke skader vores omdømme

Det er enormt vigtigt, at Max Banks krak ikke trækker yderligere ridser i den danske banksektors ry, lyder det fra Ole Sohn.

Foto: CATHRINE ERTMANN, Jyllands-Posten

Forhandlingerne om Max Bank, der netop nu nærmer sig en afgørelse, skal for enhver pris ende med et resultat, der ikke skader den danske banksektors ry yderligere.

Sådan lyder budskabet fra regeringen.

”Det er meget afgørende, at vi ikke får et negativt omdømme i udlandet,” siger erhvervsminister Ole Sohn (SF) til DR og uddyber:

”Vi arbejder intenst på at få løst den konkrete sag, og få skabt en bredere løsning, både herhjemme men også i Europa,” siger Sohn og roser Finanstilsynets mere aktive tilgang til tingene i forhold til årene op til krisen i 2008.

”Det er godt, at Finanstilsynet spiller en mere aktiv rolle over for de pengeinstitutter, der lever på kanten. Det kan også hjælpe til mere konsolidering,” lyder det fra landets nykårede erhvervsminister overfor DR.

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs