FinansWatch

"Jeg vil gerne ud af den røde mappe, tak!"

Den aarhusianske ejendomsmatador og projektmager Jørn Tækker har lavet en unik 10-årig aftale med 32 banker om milliardgæld. Nu efterlyser han, at bankerne holder op med at slikke sår efter deres tab og begynder at tænke på fremtidig business. Selv er han klar med en ny by, som skal skyde op i den nordlige udkant af Aarhus.

Foto: ANDREASEN CARSTEN

Han er blevet erklæret død flere gange. Af forretningspartnere og konkurrenter. Men i de højloftede lokaler med brede stålbjælker i Toldkammeret på Aarhus Havn er han sprællevende, den 54-årige Jørn Tækker. En senet mand, der løber sit årlige maraton i Barcelona, og som i 1997 grundlagde ingeniør- og ejendomsfirmaet Tækker Group, der for nylig underskrev en med danske briller enestående 10-årig gældsaftale med 32 banker.

Jørn Tækker startede sin karriere i ejendomsbranchen i en sen alder - da han var 40 og på vej ind i en anden og mere voksen fase af sit liv. Bag ham lå en tømreruddannelse, et omfarende liv, der blandt andet rundede et kollektivt israelsk landbrug, kibbutz, rejser til Afrika og en fire års ansættelse for ingeniørselskabet Niras. Og en ingeniøruddannelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs