FinansWatch

Saxo-drenge stadig landets rigeste finansfolk

De to medstiftere og direktører i Saxo Bank er de to eneste fra den finansielle sektor blandet landets 50 rigeste mennesker.

Det kan godt betale sig at lave sin egen bank. Det kunne det i hvert fald for Kim Fournais og Lars Seier Christensen, der i dagens udgave af Berlingskes Nyhedsmagasin kan se sig selv på 17 og 18. pladsen over landets rigeste mennesker.

4,4 mia. kr. er de to co-direktører og medstiftere gode for ifølge magasinet, der lister de 50 rigeste danskere. De to direktører er de eneste finansfolk på listen, der i vanlig stil toppes af Mærsk Mc-Kinney Møller.

De to direktører sidder stadig på aktiemajoriteten i Saxo Bank, selv om de for ganske nyligt solgte 30 pct. til TPG, der tidligere var kendt som Texas Pacific Group.

Texas Pacific Group ny storaktionær i Saxo Bank

Saxo-stiftere: Nødvendigt med nye aktionærer

Useriøse bydere lurede på Saxo Bank

Mere fra FinansWatch

P+ ruller krisevåben ud for yderligere 70.000 medlemmer

Modvind på de finansielle markeder får P+ til at indføre kursværn for yderligere en lang række kundegrupper, så knap 80 pct. af medlemsskaren i oktober er omfattet af krisevåbenet. Direktør forklarer det bl.a. med den måde, som P+ fordeler midlerne mellem kollektive reserver og medlemmernes egne depoter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs