FinansWatch

Skagen kaprer kendt professor

Jesper Rangvid fra CBS bliver nyt bestyrelsesmedlem i Skagen A/S. (Opdateret 10.43)

Af en pressemeddelelse fremgår det, at ejerne i SKAGEN AS har udpeget Jesper Rangvid som nyt medlem af bestyrelsen for SKAGEN AS. Jesper Rangvid (f. 1970) er professor i finansiering ved Copenhagen Business School (CBS).

”Jesper Rangvid kan som professor i finansiering tilføre bestyrelsen ny viden om samspillet mellem makroøkonomi og udviklingen i de finansielle markeder. Vi ønsker en mangfoldighed i bestyrelsen med medlemmer, som bidrager med forskellige perspektiver. Her passer en dansk professor i finansiering særdeles godt ind, og vi er overbeviste om, at han har meget at bidrage med. Han har desuden en stærk position i den danske offentlighed og vil bidrage til, at SKAGEN fortsat vokser i Danmark,” siger Martin Gjelsvik, der er bestyrelsesformand i Skagen A/S.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs