FinansWatch

Deutsche Bank-chef afviser danske filialer

Selvom Deutsche Bank har fået smag for det danske marked, har storbanken ingen intentioner om at åbne filialer, fastslår topchef Josef Ackermann.

I et interview med Berlingske Tidende slår Deutsche Banks topchef, Josef Ackermann fast, at man ingen planer har om at åbne filialer i Danmark.

”Vi føler os godt positioneret i Skandinavien. Vi er den eneste globale investeringsbank, som er repræsenteret i såvel Oslo som Stockholm, Helsingfors og København. Vi tilbyder ingen filialforretninger i Skandinavien, men indskrænker os til investeringsbankforretninger og privat formueforvaltning. Hvis vi vil styrke os yderligere, så bliver det kun på disse områder,” siger han.

Kontor i København

Deutsche Bank åbnede sidste år kontor i Danmark, hvor man blandt andet har stået bag det besværlige men succesrige salg af Danisco. Det har givet storbanken blod på tanden på det danske marked og i sidste måned meddelte man, at man netop har flyttet chefen for sin nordiske ICG-forrretning til byen.

"Det nordiske marked er en vigtig del af vores globale strategi, og Danmark har et meget spændende erhvervsmarked. Vi har placeret vigtige folk i København, senest Mads Steenberg, som er kommet til København den 1. maj. Han er chef for vores ICG-forretning i hele Norden, så det er et ret stort skridt at have ham baseret i Danmark," sagde Jan Olsson, chef for det nordiske marked i Deutsche Bank, på det tidspunkt til Berlingske Tidende.

Men det træk bliver altså næppe fulgt af filialer med Deutsche Bank logo på facaden.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs