FinansWatch

Betalingsaktører efterlyser mere samarbejde mod kortsvindel

Kortsvindel på nettet var på dagsordenen, da betalingsformidlere, banker, butikker og myndigheder var samlet til en konference om at stække svindlen, der i andet kvartal var 56 mio. kr. på internettet. Flere parter peger på, at mere samarbejde kan være vejen frem.

Med stor opbakning inviterede Yourpay, DI Handel og DI Digital torsdag til konferencen Nordic Fraud Summit, hvor arrangørerne ønskede at få debatteret, hvordan der kan gøres mere for at komme svindel til livs.

De runde borde foran scenen i Industriens Hus var fyldt med både de små nystartede virksomheder og store spillere som Nets, Nordea og Danske Bank – foruden arrangørerne selvfølgelig. Netop de små spillere kan om en årrække opleve en vækst, hvor de bliver store, spåede CBS-professor Jan Damsgaard, der var konferencens ordstyrer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Cheføkonom: Nuancerne er svære at indfange under en konverteringsgalop

Når renterne ræser op, som vi særligt så i foråret, åbner det op for en række konverteringsmuligheder for danske boligejere, men det kan være en udfordring at rådgive og ramme kunderne korrekt, lyder det fra cheføkonom i Realkredit Danmark, Christian Hilligsøe Heinig. Han efterlyser flere nuancer i debatten om konverteringer

Tidligere cheføkonom i Finanstilsynet regner på ESG-risiko i oliebyen Abu Dhabi

Et skifte fra lave Laksegade og Danske Bank til de tårnhøje kontorbygninger i skoldhede Abu Dhabi har ikke bare geografisk været et stort skifte for Niels Storm Stenbæk. I det olierige område spiller han med, når de stadig unge finansnationer skal forsøge at integrere arbejdet med ESG og møde konkurrencen fra verden omkring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs