FinansWatch

Succesfulde iværksættere vil udfordre Nets med betalingsapp

To iværksættere, der har tjent millioner på at sælge virksomhed til it-gigant, vil tage kampen op med Nets, når det gælder betaling af regninger, skriver Børsen.

Foto: PR

Cathrine W. Andersen og Christian Rasmussen solgte i 2014 deres iværksættervirksomhed Assemblage til amerikanske Cisco for et trecifret millionbeløb, og nu er de klar til at udfordre betalingsfirmaet Nets. Det skriver Børsen.

Det sker via appen Roger, som er baseret på kunstig intelligens og såkaldt machine learning. Her kan man tage et billede af en fysisk regning, som appen aflæser alt på, hvorefter man bare skal klikke ok for at gennemføre betalingen via et tilknyttet kreditkort.

Appen kan desuden betale andre typer regninger, ligesom den giver brugerne mulighed for at sprede betaling af en regning ud over flere måneder til ingen eller meget små renter. Appen er gratis for private, mens virksomheder betaler et månedligt abonnement på mellem 99 og 499 kr.

"Det smarte ved betalingsservice er, at du ikke skal gøre noget. Og det er så også det, vi vil gøre med appen," udtaler Christian Rasmussen om appen, som er støttet med et større encifret millionbeløb af serieiværksætteren Morten Strunge.

Svensk finanstilsyn forsinker Nets-salg

Citatquiz: Hvem var det nu, der sagde hvad?

Forsiden lige nu

Danske Bank hyrer og Nordea fyrer

Der er stor forskel på udviklingen i antallet af medarbejdere i Danske Bank og Nordea. Mens der er blevet næsten 1.000 flere ansatte i Danske Bank over det seneste år, så er der 2.600 færre, der kan kalde sig Nordea-medarbejdere. (Opdateret)

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere