FinansWatch

Deutsche Bank sætter mere fokus på Danmark

Det besværlige men succesrige salg af Danisco har givet Deutsche Bank blod på tanden, når det gælder det danske corporate finance-marked.

Sidste år åbnede Deutsche Bank kontor i København, og banken har netop flyttet chefen for sin nordiske ICG-forrretning til byen.

"Det nordiske marked er en vigtig del af vores globale strategi, og Danmark har et meget spændende erhvervsmarked. Vi har placeret vigtige folk i København, senest Mads Steenberg, som er kommet til København den 1. maj. Han er chef for vores ICG-forretning i hele Norden, så det er et ret stort skridt at have ham baseret i Danmark," siger Jan Olsson, chef for det nordiske marked i Deutsche Bank, til Berlingske Business.

"Vi tror, at lokal tilstedeværelse er vigtigt, og det gælder både i relation til virksomhedshandler, strategisk rådgivning og obligationsudstedelser. Vi føler, at vi har en stærk position på det nordiske marked og i Danmark, men vi vil gerne tættere på vores kunder, og vi håber at øge aktiviteterne yderligere," siger han til avisen.

Mere fra FinansWatch

Dansk Handelsbanken-direktør stopper

Lars Moesgaard, adm. direktør i Handelsbanken Danmark, kommer ikke til at fortsætte i Jyske Bank, der 1. december officielt overtager den svenske banks danske forretning.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs