FinansWatch

Avis: Regering vil sælge ud af Royal Bank of Scotland

I takt med at bankens aktiekurs stiger, så nærmer den engelske regering sig break-even for dens overtagelse af RBOS og en redution af aktieposten er nært forestående skriver The Telegraph.

Storbritanniens regering vil nu sælge ud af sin ejerandel på 83 pct. i Royal Bank of Scotland, som staten overtog under finanskrisen. Det skriver The Telegraph.

Regeringen vil sælge aktier i banken for 5 mia. pund (ca. 42 mia. kr.), svarende til omkring 13 pct. af statens andel i banken. Royal Bank of Scotland fremlagde et bedre end ventet regnskab for to uger siden, og aktiekursen ligger nu på 42,7 pence per aktie. Den britiske stats break-even pris for RBS ligger dog på 50 pence per aktie.

Katastroferegnskab fra Royal Bank of Scotland

Problemknuser skal redde kontroversiel bankrapport

RBS-chef får ny langsigtet lønpakke

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs