FinansWatch

Sparekassen Sjælland-Fyn: Større aktionærer bakker op om aktiesalg

Sparekassen Sjælland-Fyn får opbakning fra større aktionærer til sit kommende salg af nye aktier. Det fremgår af en meddelelse fra sparekassen.

Foto: PR

Større aktionærer, der tilsammen besidder cirka 30 pct. af aktiekapitalen, har ifølge Sparekassen Sjælland-Fyn tilkendegivet, at de som minimum vil fastholde deres ejerandele i forbindelse med den kommende aktieemission.

"Sparekassen har blandt andet konkrete tilsagn fra Sydbank, AP Pension og Købstædernes Forsikring," hedder det i meddelelsen.

Planerne om en kapitalforhøjelse blev meldt ud den 6. november og er et led i en række tiltag, der skal styrke kapitalgrundlaget med henblik på at understøtte strategiplanen "Nye veje."

Sparekassen har tidligere meddelt, at aktiesalget ventes at give et nettoprovenu på 400-450 mio. kr. og vil blive gennemført i første kvartal af 2018 med fortegningsret for de eksisterende aktionærer til en favørtegningskurs - dog ikke under kurs 100.

Aktien i Sparekassen Sjælland-Fyn ligger torsdag eftermiddag 0,9 pct. lavere i 112 kr.

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

Danske Bank hyrer og Nordea fyrer

Der er stor forskel på udviklingen i antallet af medarbejdere i Danske Bank og Nordea. Mens der er blevet næsten 1.000 flere ansatte i Danske Bank over det seneste år, så er der 2.600 færre, der kan kalde sig Nordea-medarbejdere. (Opdateret)

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere