FinansWatch

Nordea overvejer fortsat hovedsæde-placering i Ørestaden

Nordea siger, at der ikke er truffet en endelig beslutning om, hvor bankens danske hovedsæde skal være. På flere interne møder er det dog meldt ud, at man forventer at rykke til Ørestaden.

Foto: Lorenzen Søren Jyllands-Posten

Det er fortsat uklart, om Nordea gør alvor af overvejelserne om at rykke fra det nuværende hovedsæde i Christianshavn til et nyt hovedsæde i Ørestaden.

Flere kilder fortæller til FinansWatch, at det er meldt ud på interne møder i banken, at man forventer at flytte hovedsædet til Ørestaden i løbet af de næste 3-4 år, men at de endelige operationelle køreplaner for en flytning ikke er på plads. Det nye hovedsæde skulle ligge tæt på Fields og det forventes, at Nordea Markets bliver den første afdeling, der flytter. Der er dog en række udfordringer i forhold til at rykke netop Markets, fordi den afdeling er ekstrem afhængig af at være online 24 timer i døgnet, derfor kan en løsning blive, at Markets rykker derud i flere etaper, så banken er sikker på, at den kan servicere sine kunder uden problemer på IT-fronten i forbindelse med en flytning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs