FinansWatch

Kommentar: Bankerne uden trumfer i FIH-debat

I en kommentar skriver redaktør på Bankinfo, Steffen Torvits, at bankerne ikke har en chance for at overbevise den brede offentlighed om, at det er urimeligt, at ATP skal være storaktionær i FIH

Finansrådets direktør Jørgen Horwitz har på bankernes vegne kæmpet heroisk. Horwitz har nærmest råbt op om, hvor konkurrencemæssigt bundhamrende uretfærdigt det er, at private banker skal kæmpe mod ATP-ejede FIH, der med den nye ejer i ryggen får en milliardstor pengetank at hente billig funding på.

Horwitz´ kamp kan næsten minde om en tung, skotsk midtbanespiller, der forgæves forsøger at tackle bolden fra en flok fodrappe spanske teknikere i overtal. Men det er aldrig rigtig lykkedes bankerne og Horwitz at erobre bolden og trænge igennem i den brede debat om, hvorfor politikerne skal komme bankerne til hjælp og sørge for, at der kommer strikse begrænsinger på ATP-ejerskabet. Og det er bankerne selv ude om, skriver Steffen Torvits, redaktør på Bankinfo.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs