FinansWatch

Minister kommer spare- og andelskasser i møde

Et nyt forslag fra Brian Mikkelsen (K) om en ændring af de lovbestemte stemmeretsbegrænsninger for landets spare- og andelskasser bliver accepteret af de små pengeinstitutter.

Anden gang ser ud til at være lykkens gang for økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen (K). I hvert fald når det kommer til at ændre loven om lovbestemte stemmeretsbegrænsninger i landets spare- og andelskasser.

Kort før jul sidste år måtte Brian Mikkelsen efter voldsom kritik fra de små pengeinstitutter kassere et forslag om helt at ophæve kravet om stemmeretsbegrænsning, men nu er ministeren på banen med et nyt forslag, der på forhånd er godkendt af landets små pengeinstitutter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs