FinansWatch

Dårlig hukommelse kan hjælpe funding-plagede banker

Fundingmarkedet er lukket for de fleste danske banker, der kan håbe på, at investorernes hukommelse – som ofte – er kort. Ellers kan det have lange udsigter før markedet tør op, vurderer Danske Markets.

Foto: STROYER TORBEN

Uret tikker for en række danske banker, hvis balance læner sig op af en statsgaranti, der udløber i 2013. Men det åbne funding-marked er lukket for de danske banker, hvor det kun er Danske Bank, Nordea, Jyske Bank og Sydbank, der vurderes at have størrelsen og styrken til at kunne sælge obligationer til de internationale investorer uden en statsgaranti i ryggen.

Dog kan også robuste Ringkjøbing Landbobank, og muligvis Nykredit Bank med sin stærke ejer i ryggen formodentlig hente funding, mens det bemærkes i markedet, at Sydbank har valgt at udskyde sit obligationssalg til andet halvår.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs