FinansWatch

Spar Nord siger nej til Amagerbanken

Mens Sydbank stadig overvejer sagen, meddeler Spar Nord nu, at man ikke er interesseret i resterne af Amagerbanken. Det skriver Bloomberg.

I Aabenraa er den nye Sydbank-topchef Karen Frøsig fortsat i tvivl om, hvorvidt det giver mening at købe krakkede Amagerbanken, mens Spar Nord Bank takker nej til muligheden. Det skriver Bloomberg News.

"Vi er stadig i tvivl om, hvad der er i Amagerbanken. Jeg tror, at mange kunder allerede har forladt den, og det er svært at sige, hvad der er tilbage. Vi har ikke rigtig besluttet, om vi er interesserede i at købe Amagerbanken," siger Sydbanks adm. direktør Karen Frøsig til Bloomberg News.

Længere nord på i Jylland er beslutningen taget. Spar Nord Bank meddeler via Investor Relations-chef Ole Madsen over for Bloomberg News, at Aalborg-banken har kigget på aktiverne, der er til salg, og vender tommelfingeren nedad. Spar Nord Bank er bedre tjent med at vokse organisk, lyder meldingen.

(Ritzau Finans)

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs