FinansWatch

Ansatte glad for fynsk fusion

Medarbejderne i Sparekassen Faaborg og Svendborg Sparekasse ser ifølge tillidsmændene frem til at blive en del af den nye Bank Fyn.

De fleste ansatte i Sparekassen Faaborg og Svendborg Sparekasse glæder sig over fusionen imellem de to pengeinstitutter.

Det skriver Nyhedsbrevet Finans.

"Stemningen er god, ikke mindst fordi meldingen er, at vi ikke skal fyre folk. På sigt kan der måske endda blive flere medarbejdere", siger Niels Jørgen Ellegaard, fællestillidsmand for Sparekassen Faaborg.

En overraskelse

De to sparekassers i alt 319 medarbejdere kan nu se frem til at arbejde sammen i Fyns største selvstændige pengeinstitut Bank Fyn. Det sker efter de to sparekasser har valgt at slå sig sammen. Medarbejderne fik nyheden om fusionen onsdag 2. marts.

"Medarbejderne har taget nyheden positivt og nogen med lidt skepsis. Det er kommet som en overraskelse, og folk skal lige have tid til at fordøje situationen. Men flere medarbejdere ser også flere udviklingsmuligheder i at være i et større pengeinstitut", siger Gitte Madsen, tillidsmanden for Svendborg Sparekasse.

Passer sammen

De to fusionerede sparekasser har ingen filialer, der lapper over hinanden. Sparekassen Faaborgs 22 filialer dækker det midt og vestlige Fyn, mens Svendborg Sparekasses 7 filialer primært dækker det østlige Fyn.

Indtil et samlet administrationshovedkontor bliver etableret i Odense, skal de to sparekassers hovedsæder kører videre, som de plejer i henholdsvis Faaborg og Svendborg.

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs