Avis: Carnegie kaprer seks mand hos Formuepleje

Carnegie opruster på Private Banking-fronten og henter seks mand hos Formuepleje. "En del af gamet," siger Formuepleje-direktør

Børsen kan i dag fortælle historien om, at ikke mindre end 6 mand fra Formuepleje, der har lidt hårdt under dårlige resultater de seneste par år, har mistet ikke mindre end seks mand til Carnegie.

"Når man beskæftiger højt specialiseredemedarbejdere med et stort engagement, så er der altid en risiko for, at andre i branchen får øje på deres kvaliteter. Det er en del af gamet, og jeg ser det i høj grad som en anerkendelse af Formuepleje. Samtidig glæder vi os til at skulle på jagt efter nye medarbejdere på et tidspunkt, hvor der er kvalificerede folk at få,« siger Henry Høeg, der er direktør hos Formuepleje til Børsen.

Rent praktisk bliver Henry Høeg i første omgang indsat som direktør af filialen i København, hvor de seks mand var tilknyttet.

Hos Carnegie bekræfter adm. direktør Claus Gregersen, at man har hentet nye folk.

"Vi har et klart ønske om at være førende på private banking-området, og det er her, vi nu har ansat seks nye mennesker. Det er en helt naturlig udvikling af, at vi tror på området og gerne vil have mere kapacitet, og så har vi set en mulighed for at tilføre gode kompetencer. De seks, vi har ansat, er uhørt dygtige på hvert deres område," siger Claus Gregersen til Børsen.

Kendt dansk hedgefond kaprer hædret strateg

Barings kaprer Christine Bergstedt

Del artikel

Relaterede artikler:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også