FinansWatch

Max Bank tavs om uønsket storkunde

Max Banks nye plan er klar: Banken vil af med de store, københavnske ejendomskunder. Direktøren vil dog ikke kommentere på, hvad den strategi betyder for Danmarks største andelsforening, der tidligere har optaget over 4 pct. af Max Banks samlede udlån med én enkelt kassekredit.

Max Bank vil nedbringe sin ejendomseksponering - og samtidig begrænse sig til kunder i Syd- og Vestsjælland. Præcis hvor det efterlader en bankens største kunder - Danmark største andelsforening, A/B Jæger, der dækker over det meste af Jægersborggade i København - er uvist. Bankdirektør Henrik Lund vil ikke kommentere på, hvad der skal ske med den 275 mio. kr. store låneramme, banken i 2008 gav til andelsforeningen.

I forbindelse med jeres 2013-plan gør i klart, at I vil skære ned på jeres eksponering over for ejendomsarrangementer, og samtidig forsøge at holde jer til kunder inden for S yd- og Vestsjælland. Hvad betyder det for en af jeres største kunder, A/B Jæger?

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs