FinansWatch

Store banker dødsdømmer de små

Krisen i banksektoren er en kile, der vil øge forskellen mellem store og små, forudser Danske Bank og Nordea.De overser samarbejdet mellem lokale pengeinstutter, lyder modsvaret fra Vestjylland.

De store banker vil blive større, de små banker mindre og færre, og forskellen på at være kunde i en stor eller lille bank vil vokse sig tydeligere - ikke mindst på det digitale område.

Så skarpt trækker landets førende banker fremtiden op oven på Amagerbankens krak og hele den uro, der har præget sektoren, siden finanskrisen buldrede ind over de danske kyster i 2008.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs