FinansWatch

Aarhus Lokalbank: Vi har nok indlån nu

Aarhus Lokalbanks indlån voksede med ikke mindre end 50 pct. i 2010. Men banken har ikke planer om at vokse yderligere på indlån i 2011.

Indlånskrigen i den danske banksektor er en realitet. Nogle banker har kastet sig ind i den med fuld kraft, mens andre gør deres bedste for at holde sig ude af den, fordi de ikke ønsker at sætte et alt for stort pres på deres rentemarginal.

Hos Aarhus Lokalbank fortæller konstitueret direktør Carsten Stenulm, at banken er godt tilfredse med, at man i 2010 lykkedes med at indsnævre det voldsomme indlånsunderskud, så der nu næsten er balance mellem indlån og udlån. Det takket være de 1,2 mia. kr., som bankens indlån voksede med i 2010 – det svarer til en vækst i indlånene på 50 pct. på 12 måneder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs