FinansWatch

Aarhus Lokalbanks indlån op med 50 pct.

Banken suger likviditet til sig i stor stil på indlånsfronten. Indlån er vokset fra 2,4 mia. kr. til 3,6 mia. kr. på 12 måneder.

Foto: NDAHL TORBEN

I den danske banksektor tales der meget om, at krigen på indlånssiden formodentlig vil blive skærpet yderligere de kommende 12-18 måneder i takt med at en række banker oplever problemer på fundingsiden og dermed har behov for at finde kapital på anden vis.

En af aktørerne i den krig er utvivlsomt Aarhus Lokalbank, der brager derudaf på indlånssiden, hvor det netop aflagte 2010-regnskab viser en eksplosiv vækst i indlån. Bankens indlån er vokset ikke mindre end 1,4 mia. kr. i de forgangne 12 måneder, fra 2.373 mio. kr. til 3.568 mio. kr. ved årets udgang. Det er en vækst på ikke mindre end 50 procent.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs