FinansWatch

Nordnet: Private tror på comeback til bankaktier

De private investorer hos Nordnet køber bankaktier i stor stil, trods Amagerbankens konkurs og Moody's nedgradering af kreditratingen for fem af de danske banker.

De private investorer har fortsat tiltro til bankaktierne. Det skriver Nordnet.

"Jeg er overbevist om, at de danske forbrugeres tillid til den danske bankverden generelt har fået et knæk efter de seneste års beklagelige udvikling og senest Amagerbankens konkurs. Men ser man på de private investorers store indkøb af bankaktier i februar måned, er det dog svært at se det som andet end en tillidserklæring fra investorernes side til specielt storbankerne og en tro på, at det store kursfald i bl.a. Danske Bank-aktien er uberettiget," siger Max Gandrup, landechef hos Nordnet Danmark.

Bankaktierne ligger i top på aktieindkøbslisten i februar.

Danske Bank-aktier topper med indkøb på netto 53,4 mio. kr. og Nordea er den tredje mest købte aktie i februar måned med 12,4 mio. kr. Novo Nordisk topper salgslisten med et nettosalg på 57 mio. kr.

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs