FinansWatch

FA giver opsang til forbundet: Løft blikket, Kent Petersen

Ifølge Finansforbundet skal arbejdsgiverne lade være med at fokusere på effektiviseringer, når det gælder digitalisering. Men det er helt skævt, skriver Mariane Dissing fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening.

Foto: Finansforeningens Arbejdsgiverforening/PR

"Effektiviseringer har det desværre med at være den altoverskyggende fællesnævner, når man taler teknologi og finansiel virksomhed."

Sådan skrev Finansforbundets formand, Kent Petersen, fornylig i en klumme på FinansWatch. Her argumenterede han for, at arbejdsgiverne i sektoren bør gå væk fra et "enøjet fokus på at sende effektiviseringssignaler," når det gælder den digitale udviklingen i finansbranchen i disse år.

Men det er helt skævt, mener Mariane Dissing, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening. I et modsvar til Kent Petersen skriver hun i en klumme, at hun måtte "pudse brillerne en ekstra gang," da hun læste Kent Petersens klumme.

"I modstrid med den historiske udvikling opstiller Kent Petersen nemlig i sin klumme et modsætningsforhold mellem effektiviseringer og fremsynethed," skriver hun blandt andet.

Læs hele Mariane Dissings klumme her: Løft blikket

Læs Kent Petersens klumme her: Digitalisering er mere end effektivisering

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs