FinansWatch

"Kongen" igen kåret som bedste aktiestrateg i Danmark

De store institutionelle investorer peger igen i år på Danske Equities´ Morten Kongshaug som den bedste aktiestrateg, mens SEB Enskildas Thomas Thygesen indtager andenpladsen.

Årets Prospera-undersøgelser ér landet i indbakken hos børsmæglerne i hele Norden og også rundt omkring på kontorerne og i handelsrummene i København kigges der på vurderingerne fra de institutionelle investorer.

Rangeringen fra Prospera er en sammenvejning af 47 kunders vurdering. Undersøgelsen er i år delt op i kundernes vurdering af analytical competence, company presentations, sales og salestraders. Under afsnittet omkring kvaliteten af analysearbejdet vurderer investorerne bankernes aktiestrategiske research og her kan Morten Kongshaug fra Danske Markets igen i år glæde sig over, at Danske Markets indtager førstepladsen på listen. Morten Kongshaug kaldes i sin egen afdeling for "kongen", man kan i hvert falde opleve, når man ringer udefra og beder om at blive stillet om til Morten Mongshaug, at medarbejderne i den anden ende af røret siger, at "kongen" sidder i møde.

De mindre institutionelle investorer placerer Danske Markets på andenpladsen, her indtager SEB Enskilda med Thomas Thygesen førstepladsen som bedste aktiestrateg.

Efter de to herrer i toppen af listen over de største investorers favorit-strateg kommer følgende personer ind på listen. Lars Møller Pedersen fra ABG Sundal Collier er nummer tre på listen, fjerdepladsen går til Carnegies Peter Lagerloff, der sidder i Stockholm og femtepladsen indtages af Frank Hviid Petersen, chefstrateg hos Nordea. Han rykker to pladser tilbage – efter i 2009 at have indtaget tredjepladsen.

"Kongen" igen kåret som bedste aktiestrateg i Danmark

For mange børsmæglere slås om kunderne

Prospera: SEB Enskilda falder tilbage

Mere fra FinansWatch

Alka tidoblede sit salg på Black Friday

I fredags på den store handelsdag Black Friday lykkedes det Alka at tidoble sit salg. Det skyldtes en godbid til de kunder, som tegnede nye forsikringer hos selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs