FinansWatch

Kondrup: Udspil var ikke gennemtænkt

Direktøren i Lokale Pengeinstitutter glæder sig over, at forslaget om et opgør med stemmeretsbegrænsningerne nu er taget af bordet.

Regeringen havde ikke gjort deres hjemmearbejde ordentligt, da de foreslog at afskaffe stemmeretsbegrænsningerne i landets spare- og andelskasser og dermed gøre det lettere at overtage de små pengeinstitutter.

Sparekasser besejrer regeringen

”Man har ikke været vågen nok over for, at det åbnede op for, at der kunne komme nogle forkerte mennesker ind og få bestemmende indflydelse og på den måde berige sig selv med sparekassens midler. Det er ekstremt vigtigt, at noget sådant ikke kan ske, for de opsparede værdier er herreløse og tilhører almenheden,” siger Jan Kondrup til Børsen, hvor han understreger, at meningen med at begrænse den indflydelse enkeltpersoner kan købe sig til, netop er at beskytte de værdier, der er sparet op gennem de sidste mange år.

Mere fra FinansWatch

Dansk robotrådgiver nedjusterer forventninger

Både hvad angår AUM, antal kunder og omsætning justerer robotrådgiveren Nord Investments nu sine forventninger i den forkerte retning. Årsagen skal findes i de usikre markeder og en faldende investeringslyst, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs