FinansWatch

Roskilde Bank-aktionærer fældes af tidsfrist

De tidligere aktionærer i Roskilde Bank opgiver endegyldigt jagten på at få den tidligere ledelse til at betale erstatning for de store tab, som de har påført aktionærerne.

Niels Valentin Hansen behøver ikke længere frygte, at han skal gennem en opslidende retssag, hvor hans modpart ville være alle de skuffede aktionærer, som krævede erstatning af ham og den øvrige ledelse i Roskilde Bank.

Det er Business.dk, der skriver, at det er en ny forældelsesfrist på tre år, der får Aktionærgruppen Roskilde Bank til at kaste håndklædet i ringen. Foreningen kunne have kæret den afgørelse fra Østre Landsret, der nægtede foreningen adgang til nødvendige dokumenter til at føre en retssag. Men på grund af den nye frist forældes sagen til nytår:

»Det virker absurd, at man vedtager en forældelsesfrist på bare 3 år, når man samtidig har offentlige systemer, der har behandlingstider på over 11 måneder,« siger Chéri Rasmusson til Business.dk.

Hun siger endvidere, at hun finder det ærgerligt, at vi – ifølge hende - har et system, som ikke virker.

”Det er fuldstændigt umuligt for den enkelte mindretalsaktionær at løfte bevisbyrden, sådan som lovgivningen er indrettet i dag,” siger Chéri Rasmusson formand for Aktionærgruppen Roskilde Bank.

Det er dog ikke helt slut endnu for Niels Valentin Hansen, da det ser ud til, at Forbrugerombudsmanden får mulighed for at gå ind i sagen,

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs