FinansWatch

Klumme: Når digitalisering og tryghed ikke altid går hånd i hånd – 5 gode råd til at huske mennesket i digitaliseringen

Hvor digital ønsker danskerne, at deres bank, pensions- og forsikringsselskab skal være? Det spørgsmål behandler Kamilla Korsgaard Svane, Head of Financial Services i analyse- og konsulenthuset Wilke, i ny klumme på FinansWatch.

Foto: WILKE PR

Digitaliseringen ruller ind over alle brancher og ikke mindst finanssektoren i disse år, men hvor går grænsen for, hvad robotterne skal klare, og det er nødvendigt med menneskelig kontakt?

Det spørgsmål sætter Kamilla Korsgaard Svane, Head of Financial Services i analyse- og konsulenthuset Wilke, spot på i ny klumme på FinansWatch.

"Stoler vi på en robot? Vurderer vi en robots ”faglige kunnen” som værende lige så kompetent som en bankrådgivers? Sandsynligvis ikke. Men den finansielle sektor er, ligesom andre sektorer, også langt fra at kunne betjene kunderne via en robot, når det handler om andet end simple spørgsmål om f.eks. forsikringsdækninger," skriver hun blandt andet.

Læs hele klumme her: Når digitalisering og tryghed ikke altid går hånd i hånd – 5 gode råd til at huske mennesket i digitaliseringen

 

Forsiden lige nu

Danske Bank hyrer og Nordea fyrer

Der er stor forskel på udviklingen i antallet af medarbejdere i Danske Bank og Nordea. Mens der er blevet næsten 1.000 flere ansatte i Danske Bank over det seneste år, så er der 2.600 færre, der kan kalde sig Nordea-medarbejdere. (Opdateret)

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere