FinansWatch

Mobilepay opgraderer sikkerheden efter flere svindelsager

Flere svindelsager via Mobilepay har nu fået betalingstjenesten til at lave en opgradering af sikkerheden for at forhindre denne type af fusk, hvor blandt andet en journalist blev franarret 80.000 kr.

Foto: /ritzau/Philip Davali

En række svindelsager via Mobilepay har medført en opgradering af sikkerheden i app'en. Det skete med en opdatering, som blev lanceret i slutningen af sidste uge. I november har der været flere af denne type af svindelsager, skriver Version 2.

Svindlen er blandt andet sket for Mikael Lindholm, der er journalist. Han modtog en sms med en aktiveringskode fra Mobilepay. Kort tid efter modtog han et opkald fra en person, der udgav sig for at være fra Mobilepay, som fik udleveret denne kode. Kort tid efter begyndte der at forsvinde penge fra hans konto. Mange penge.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs