FinansWatch

Verifone napper ny udviklingsdirektør i NNIT

Producenten af betalingsterminaler Verifone ansætter ny udviklingsdirektør med en fortid hos den danske it-leverandør NNIT.

Steen Fleig Mortensen er ansat som ny udviklingsdirektør hos Verifone. Foto: PR/Verifone | Foto: PR/Verifone

Terminalproducenten Verifone har ansat Steen Fleig Mortensen som ny udviklingsdirektør.

Det skriver selskabet i en meddelelse. Steen Fleig Mortensen kommer senest fra en stilling hos NNIT, hvor han i over ni år har haft forskellige ledelsesroller - senest som leder for 80 it-specialister. Han har derudover tidligere arbejdet i Microsoft og arbejdet med e-handel hos kæderne Silvan og Stark gennem Danske Trælast.

Hos Verifone skal Steen Fleig Mortensen lede udviklingsarbejdet med selskabets betalingsterminaler som benyttes hos dagligvarekæderne Meny, Rema 1000 og Matas.

Denne artikel er leveret af vores søstersite, ITWatch.

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs